שלום.
נתפסתי נוהע על קטנוע עם כמות האלכוהול 385 בפעם הראשונה .בבדיקה נרשם שאני מתפקד טוב ,מדבר טוב בקיצור שיכור ברמה בינונית.עבירה אחרונה הייתה לפני שמונה חודשים על עקיפה בקו לבן.רשיון לקטנועה קיים מ-2011.
שאלה: איך אני יוצא מזה בשלום?
האם יש לך רשיון כללי מ2011 או שהיה לך קודם רשיון למכונית ורק ב-2011 הוצאת רשיון גם לקטנוע?
במילים אחרות- האם אתה נהג חדש באופן כללי?
מכל מקום, לפי אופן תיאורך את המקרה, אני מניח שגם אמרת לשוטרים שאכן שתית (משקה אחד, אני מהמר- בירה או וודקה רד בול…).
אם אכן הודית, אזי נותר רק לאתר כשלים בתיק ופגמים ראייתיים, ולהיפגש עם רמ"ד תעבורה לטובת השגת הסדר טיעון שיפחית את עונשך משנתיים פסילה מינימלית, הנקובות בחוק.
לשם איתור אותם כשלים ופגמים, וכן לטובת אופן הצגתם ויכולת מיקסום השלכתם באוזני התביעה, אמליץ לך לפנות לעו"ד תעבורה, אשר מתמחה בעבירות השיכרות.
אשמח לעמוד לשירותך,
יאיר מושיוב- עו"ד נהיגה בשיכרות
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים