שלום. אתמול בערב קרה לנו מקרה מאוד מסעיר. יצאנו מחניה ברחוב דו-סיטרי ביפו, אחרי המשחק בבלומפילד הייתה שיירה של רכבים בכיוון הנגדי, ולאט לאט התקדמנו ברחוב ורצינו לקחת ימינה לכניסה לחניון בכדי שנצא מהצד השני שלו. רכב שיצא מהחניון ולקח שמאלה חסם את הרכב שלנו, למרות שיש לו עצור, לא הייתה אפשרות שנחזור לאחור בגלל השיירה שמאחורינו. בעלי ביקש ממנו שיחזור אבל התעקש שהוא לא חוזר לאחורה ולא נותן לנו לעבור. אתנו ברכב היה הבן שלי בן ה 10 חודשים שהתחיל לבכות בהיסטריה, ירדתי מהרכב והלכתי אליו וביקשתי ממנו שיחזור כי יש לי ילד בוכה ברכב, והאדון סירב לתת לנו לעבור וסגר את החלון. האנשים בשכונה ירדו ובאו לעזרתנו אבל הוא המשיך להתעקש. בינתיים רבע שעה שהבן שלי רק צורח בהיסטריה. לבסוף כאשר צילמנו בוידאו מה הוא עשה, ואיך עמד הרכב שלו הוא חזר ונתן לנו לעבור. האם ניתן לתבוע את האיש הזה על מה שעשה לנו ועל ההתעללות שלו בילד שלי?
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים