ערב טוב, בקרוב אמור להיות לי דיון שני במשפט- שלב הוחכות על דו"ח תנועה שהוא עבירה על קו לבן רצוף.
בדיון הראשון אמרתי לשופט שאני לא מודה בעבירה שמיוחסת לי. ורציתי להתייעץ לגבי הדיון הקרוב שעתיד להיות לי.
אין לי עדים משלי ואני יודע שזה הולך להיות מילה שלי מול המילה של השוטרת. סביר להניח שהשופט יקבל יותר את המילה של השוטרת מאשר את המילה שלי.. מה עליי לעשות כדי שהוא יאמין לי? אין לי עדים, או צילום וידאו מרגע האמת של הדו"ח….
שאלה: אני יכול להביא סתם מישו שאני מכיר ולאמר שהוא היה בזמן שנתנו לי את הדו"ח וכך כביכול הוא יהיה עד שלי?
שאלה נוספת: אם אני יטען שאני רוצה לעשות בדיקת פוליגרף, יתנו לי לעשות את זה?
ואם אני מתחרט עכשיו ובמקום ללכת ראש בראש עם המערכת ואני רוצה לשלם את הדוח כפי שהוא אני יכול לעשות את זה לפני הדיון כך הוא יתבטל ואני אסיים על כל העניין?
תודה מראש!
יקיר שלום,
אני מציע לך להגיע לדיון ולבקש מהתובעת לשלם את הקנס המקורי או שאולי היא אפילו תסכים להגיע אתך להבנה לגבי עונש מופחת. זה יהיה זול יותר מלהשפט ובוודאי זול יותר מלהתחיל לעבור עבירות פליליות כמו שיבוש הליכי משפט והדחה לעדות שקר שיעלו לך יותר מהקנס…
בהצלחה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים