היי ,
רציתי לברר כיום אני גרושה ואם ל- 3 ילדים אשר ישנים אצל הגרוש שלי פעמיים בשבוע כאשר הוא לוקח אותם בשעה שבע בערב! הוא משלם מזונות כרגיל , הוא העלה את העניין של משמורת משותפת , אני יודעת שכל נושא משמורת משותפת זה טובת הילדים , רציתי לדעת שאם הגרוש שלי מגיש בקשה כזו ואני לא מסכימה עם זה (הוא כמובן חושב שאני לא מסכימה בגלל המזונות…)
המטרה שלו זה לא לשלם מזונות לכן הוא עושה את זה רק שאין לי איך להוכיח דבר כזה
האם זה נכון באמת משמורת משותפת זה לא לשלם מזונות , אגב אנו גרושים שנה עפ"י הסכם גישור עם ילדים קטנים 3-5-9
איך ניתן להוכיח דבר כזה ? הוא כל הזמן מחפש אותי בגלל הנושא הזה ….
שלום רוית.
לאחרונה נושא המשמורת המשותפת קיבל תאוצה בעקבות פסק דין בו נקבע כי אב פטור מחובת תשלום מזונות במשמורת משותפת.
יתכן שזה עומד מאחורי ניסונותיו של הגרוש.
במקרה שלך אני מניח שקיים פסק דין שקובע כי המשמורת אינה משותפת (הסדר הגישור אשר קיבל תוקף של פסק דין).
ראשית תודה על היחס, אני מועדת לזה שהוא לא אמור לשלם מזונות במשמרות משותפת
הוא אמר שהוא ייגש לבית משפט ע"מ להפוך את זה למשמורת משותפת , האם זה כזה בקלות …. מאוד קשה לקבל את זה , הוא אדם בעל אלימות מילולית שמאיים שיעשה שיכול לעשות הכל כי יש לו כסף (מה שלי אין) איך מתמודדים עם דבר כזה! ההסכם נחתם רק לפני שנה וחצי מה כזאת בקלות ניתן לפסוק דבר כזה
רוית שלום.
היה וגרושך ינקוט בהליך כזה, יהיה עליך להתגונן בפניו.
ככל שאכן תוגש בקשה כאמור, את מוזמנת לפנות לקבלת ייעוץ פרטני.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים