שלום רב. לפני כחודש נכנסתי לעבוד אצל משווק של חברת תקשורת גדולה שהתברר לאחרונה שהוא בכלל משווק של משווק. כשהתחלתי לעבוד הוחתמתי על חוזה התחייבות ל5 חודשים. משכורת ב16 לכל חודש ועמלות ממכירות כל 26 לחודש. הייתי בקורס יומיים שעליו לפי החוזה אני אמורה לשלם קנס 1500 שח אם אעזוב לפני 5 חודשים. במהלך החודש הגיע מועד תשלום המשכורות של הותיקים יותר ממני. וכאן התחילו הבעיות. עובדים קיבלו משכורת באיחור ובמזומן במעטפה. עמלות אף אחד לא קיבל למרות התחייבות של המעסיק שבחודש הראשון אין יעדים והמכירות ישולמו במלואם. מסתבר גם שמעסיק הנו פושט רגל והמוקד רשום על גיסו. זמן המשכורת הראשונה שלי הנו 16 ביולי. ברור לי כבר שעמלות לא אראה. האם אני יכולה כעת טרם המשכורת לנקוט בהליכים משפטיים כנגדו? והאם עליי להשאר במקום עד למועד השכר למרות שברור לי שאת השכר הבא על 16 ימי יולי לא אראה? מה עושים במצב כזה? כל העובדים כבר אינם שם למעט אני ועוד 2 בנות שאנחנו בעצם האחרונות שהגענו למוקד.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים