שלום, לפני 15 שנה אבא שלי נפטר
ואני היתי בת 12 אני הבת הבכורה
לאמא שלי יש חולי נפשי ואחרי שאבא שלי נפטר דוד שלי אח של אמא שלי היה מתעסק לנו בכספים
וכל הכסף שהיה לנו היתה לו גישה אליו הוא החתים את אמא שלי על מסמכים
ומשך את הביטוצ חיים של אבא שלי וכדומה
יש מכתבים מעובדים סוציאליפ שמעידים על הלקות הנפשית של אמא שלי ועל האח שסוחט ומנצל את זה
היום עבור כבר 15 שנה ואני גדולה
האם אני יכולה לתבוע אותו על זה שזה גם לקבל את כל הכספים שלנו חזרה
שאני מניחה שנצטרך להוכיח הקבה דברים (העורך דין שטיפל בדברים האלו שהיתי קטנה וגם היה צריך להתמודד עם השקרים של דוד שלי נפטר והחזירו לנו את הקלסר שלו יש קבלה על הכסף מהבטיוח חיים אבל לא כתוב למי הוא עבר וששאלנו את דוד שלי הוא אמר שהוא שילם חובות שלנו אבל אני מניחה שהיהי קשה להוכיח) האם יש דרך לתבוע ולקבל את הכספים שלנו חזרה וגם להעניש אותו?
את מציגה שאלה שקשורה למשפט אזרחי. ייתכן ומעשיו מהווים עבירה פלילית אבל בשביל זה את צריכה לגשת למשטרה. הבעיה, גם במישור הפלילי וגם באזרחי, זה השנים שחלפו ועניין ההתיישנות. מציע לך לפנות לעו"ד אזרחי שמתמחה גם בדיני משפחה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים