בעל המרכז ביקש ממני (בצורה ברוטלית, פוגענית ומזלזלת מול העבודה שלו ולקוחות נוספים) שלא להגיע עוד למרכז אשר בבעלותו כיוון שלטענתו התנהגותי גרמה לו הפסד כלכלי עקב בקשתי לקבלת זיכוי עבור סדנת עיסוי תינוקות שלא מומשה. למרות שאני ביקשתי רק זיכוי (להכנס לסדנא אחרת במקום) הוא התעקש להחזיר לי את הכסף וביקש בתקיפות לא לשוב לבית העסק. האם ישנה כאן הפלייה בהסתמך על "חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים התשס"א – 2000"? או עילה אחרת לתביעה? חשוב לי לציין שבעת המקרה הרגשתי מאוד מושפלת אל מול העובדת שלו והלקוחות האחרים.
שלום,
אינני יכול לענות על שאלתך כיוון שחסרים לי פרטים רבים לגבי האירוע, מה ארע לפני כן, מה בדיוק נאמר, מי נכח, מי העדים ועוד ועוד.
כמו כן לא ברור האם מדובר בעסק פרטי או מקום ציבורי ?
לדעתי עילת הפליה לא מתאימה במקרה זה, אך יתכן כי עוולת לשון הרע יכולה להתאים.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים