הוגדרתי כ"מסוכן".. בן 28 ללא עבר פלילי, שירות צבאי מלא -גדלתי ביישוב בצפון,עבדתי , ועברתי לתל אביב,עד לפני שנה התחלתי בסמים קלים וכימיים,(מהפיצוציות). במעצר בית בהשגחת אימי, אבי עזב אותי בגיל 8. נדרש ממני ללכת לטיפול פסכיאטרי בליווי אימי, היא נאלצת להפסיק לעבוד, ובמקום עבודתה עלולים פטרה, כמה זמן אני עלול להיות במעצר בית? אני מאחל שבת שלום ושנה נפלא!
מעצר בית, כאשר אין מדובר בקטין, אינו מוגבל בזמן. מדי פעם ניתן לבקש הקלות מבית המשפט אך כעקרון התנאים המגבילים נשארים עד תום ההליכים
עו"ד ערן צלניקר
ברשותך עוד שאלה עו"ד ערן, מהו הזמן הארוך ביותר עד תום ההליכים? אני מודה לך מאד על התגובות המהירות, ויישר כוח הפורום הזה. יום טוב
מעצר בית אינו מוגבל בזמן. על פי הפסיקה ניתן לבקש הקלות כל כמה חודשים בהנחה שהעצור שומר על התנאים ולא מפר. יש נטיה לאשר תעסוקה כהקלה ראשונית ורק לאחר שהעצור הוכיח את עצמו והראה שניתן לסמוך עליו ניתן יהיה לבקש ולקבל הקלות נוספות. אני שב וחוזר אין הגבלה בחוק והכל זה לפי פסיקה
עו"ד ערן צלניקר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים