עבדתי 3 שבועות במוקד מכירה. תוך סכון בריאותי. בנגוד לתנאי תו סגול. האם מכיע לי פצוי
לפי הוראת ממשלה. מותר לשבת ללא מסיכה רק לנציג שיושב מול קיר מוגבה בגובהה1.20.
אבל המוקד. מנהל הצוות ללא מסיכה. הושיב אותי בעמדה קרובה אליו. כדי שיאזיןצלי. ישב לידי חונך שהאזין ללא מסיכה.
למרות שהראתי להם.
בחדר הצר ישבו כ20 נציגים . רובם ללא מסיכה. אומנם מול קרות ומחיצות . אבל כשהתהלכו באולם. לא עטו מסיכה.
המנהל מס פעמים העיר לי שאינני נשמע טוב בטלפון ועלי להוריד את המסיכה. סרבתי.
פוטרתימאחרי 3 שבועות. שבוע קורס בו החניכים ומדריכה ללא ממסיכה. ושבועים במוקד בחניכה והאזנה.למזלי לאמחלתי בקורונה. אבל סכנומאת בריאותי. גם בשחת אזהרה . שמוע ופטורים. מנהלת כוח אדם היתנה ללא מסיכה.
ונסו שוב לעשות לימאולטימטום בשחת אזהרה. שאי אפשר לעבוד עם מסיכה. כי אינני נשמע טוב בטלםון
אי קיום הכללים הוא משהו שאתה יכול להודיע למשרד הבריאות. אין לזה שום משמעות כלכלית עבורך.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה. 050-6060611
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים