שלום, שמי שרי ואני אם חד הורית לילדה בת 6, אבי בתי ואני לא היינו נשואים ובשלושת השנים האחרונות הוא החליט להפסיק את הקשר עמה לחלוטין. כרגע הוא מחוייב במזונות ובית המשפט נענה לבקשתו וביטל את הסדרי הראייה.
לאחרונה קיבלתי הצעה מהחברה בה אני מועסקת לעבור לעבוד בחו"ל מהלך שאמור לשפר אתמצבי הכלכלי באופןמשמעותי ומכיוון שהחברה כולה עוברת במידה ולא אוכל לעבור אני פשוט אאבד את מקום עבודתי. שאלתי היא האם בית משפט יכול לאשר לי מעבר לחו"ליחד עם בתי במידה ואביה יתנגד לכך.
שלום שרי, בדיוק בחודש האחרון ייצגתי בתיק דומה אשה שבן זוגה (שאינו נשוי לה) כמעט ולא ראה את הילדה הקטינה ולאחר מכן ראה אותה במרכז הקשר. הוגשה תביעת הגירה, מה שגם את צריכה לעשות, ורק לאחר אישור וחוו"ד פקידת סעד לסדרי דין שממנה בית המשפט תקבלי אישור. במקרה שלך כפי שאת מתארת אותו הסיכוי שלך הוא כמעט 100 אחוזים בתסיעה מסוג זה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים