הבניין בו אנו מתגוררים בנוי מ-2 כניסות של 8 דיירים כ"א. לפני מספר שנים 2דיירים מהכניסה בה אני מתגורר החליטו לשלם מס ועד מופחת בכ-30 אחוז וכתוצאה מכך נוצר ועד בית לכל כניסה בנפרד.
בכניסה בה אני מתגורר אין נכונות לפנות למפקחת לתביעת 2 הדיירים המשלמים סכום מופחת ובמקום זאת הועלה הסכום החודשי לשאר הדיירים.
האם אני חייב בתשלומים המוגדלים על מנת לכסות את התשלומים המופחתים של שני הדיירים ?
וכן האם יש דרך לחייב את הועד לפנות לתביעה שכן כיום אין מספיק כסף בקופה לביצוע תיפעולשוטף של הבניין
הדיירים הסרבנים מסכנים עצמם בתביעות מול המפקחת, ואילו תבחר של לשלם את המס המוגדל אזי גם אתה תסכן עצמך בתביעה.
הגשת תביעה למפקחת לא חייבת להתבצע על ידי נציגות הבניין אלא גם על ידי דייר בודד.
אומנם מדובר בהשקעה כספית, אך אין דרך אחרת לאלץ את הדיירים הסרבנים לשלם את מלוא הסכום (גם רטרואקטיבית).
אתה מוזמן ליצור עימי קשר בטלפון או במייל:
m.h@haimoff-law.co.il
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים