בשיחת טלפון רכשתי מקרר. סוכם על מחיר "כולל הכל בלי טריקים ובלי שטיקים ולבלי תוספות". לא קיבלתי חשבונית והנחתי שהיא מגיעה עם ההובלה. המקרר הגיע והמוביל דרש עוד מאתיים וחמישים ש"ח בשל "פירוק דלתות". טענתי שהמחיר לא כלל כל תוספת. המוביל אמר שאם לא אשלם יקח את המקרר בחזרה. במצב זה (של "אקדח לרקה") הודעתי למוביל אששלם ואתקזז מול החברה. למותר לציין שאני לא ביקשתי פירוק דלתות ושאיש לא דיבר או הזכיר פירוק דלתות של המקרר. ביקשתי את הסכום מהחברה. אמרו לי שההובלה אינה קשורה אליהם ושזה כתוב בחשבונית. אבל לא קיבלתי חשבונית, אמרתי. אז (ורק אז) הם שלחו חשבונית – שבוע ימים (!) אחרי הרכישה – ואכן בה מצוין שהסכום כולל הובלה אבל אינו כולל פירוק דלתות. איש לא בדק איתי מבעוד מועד אם אכן נחוץ פירוק דלתות. המקרר הגיע עם דלתות מפורקות כאשר יש בהחלט סיכוי סביר (אם עדיין מותר להשתמש ב"סביר") שאין בכלל צורך בכך. האם מגיע לי החזר ואם לא מספקים מה עלי לעשות?
שלום,
בהחלט מגיע לך החזר כספי.
ככל שלא יסכימו להשיב לך קמה לך עילה לתביעה ואתה רשאי לתבוע את החברה בעניין.
עו"ד חיים איציקובסקי, אני מודה לך. מאד. כל טוב
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים