שלום רב,
הייתי בראיון עבודה במשרד ממשלתי, ביום הריאיון שאלתי מתי אקבל תשובה נאמר לי ביום הריאיון או למחרת, כנראה שהיה טלפון למחרת שלא יכולתי לענות, התקשרתי למספר למעלה משבועיים ללא מענה, היום לאחר שלושה שבועות שלא קיבלתי שום תשובה לא בעל פה ולא במייל כתובה, פניתי דרך המייל לשאול מדוע אין לי תשובה מסודרת, נאמר לי בצורה חסרת נימוס שהתקשרו אלי, הסברתי שלא דיברתי עם איש פשוט כתבו לי בחזרה, שברגע שלא יכולתי לענות, לא אומר שלא התקשרו, אני נשארתי ללא מילים או תגובה.
יש לציין שפניתי למעלה משבועיים לטלפון שממנו הזמינו אותי לראיון ולא היה מענה.
יש לציין שדחיתי הצעת עבודה למספר שבועות קדימה כי לא הייתי בטוחה אם אהיה פנויה בימים הקרובים לאחר הריאיון.
אשמח אם יש מה לעשות, אני מכירה שהחוק אומר שחובה לשלוח תגובה כתובה למרואיין. או תגובה כלשהי.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים