שלום, קיבלתי מכתב בדואר מעו"ד על אי תשלום קנס של דוח חניה מאוגוסט 2012, הכתובת שרשומה על המכתב היא כתובת ישנה של הוריי ז"ל שגרתי בביתם באותו זמן, אך במרץ 2013 כבר שכרתי דירה וכך גם ב 2014 שכרתי במקום אחר, יש לי חוזים חתומים בתקופות אלה שהם בכלל בכתובת אחרת ולא יודעת איך פתאום מכתב העו"ד הגיע לדירה חדשה שאני גרה בה, הרי לא שיניתי כתובת בת"ז ואיך איתרו אותה ודווקא תזכורות לדו"ח הזה לא הגיעו אליי כלל וחבל שכך, אלא רק מכתב ישיר מעו"ד על התראה לקראת עיקול והכפלת סכום הדוח פי 3 ממה שיהיה. אני רוצה לסגור את החוב הזה הייתי מעדיפה שהיה מגיע מזמן ולא מגיע ישר קנס כפול ומכופל. מה עליי ךעשות? ההוכחה היחידה שיש לי זה חוזי שכירות שיש לי חצי שנה מאז תאריך קבלת הדוח והמכתב מעו"ד שעליו יש את הכתובת הישנה של הוריי שם גרתי בעבר. מה עליי לומר לעו"ד הנ"ל?
רווית שלום, הכתובת נקבעת לפי משרד הפנים. אם המסירה חוזרת, העו"ד פונה למשרד חקירות שמאתר את החייב. תנסי לשכנע את העו"ד לגבי מה שקרה. אפשרות נוספת היא להגיש בקשה לרשם ההוצאה לפועל שיברר את העניין. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים