קניתי טלפון דרך 'יד 2'. הקניה בפועל התבצעה ע"י אחותי ובמעמד הקניה המוכר הראה לה "הוכחות" לכך שהמכשיר מקורי. יומיים לאחר מכן, כשאר המכשיר הגיע אלי, התברר לי שהמכשיר מזוייף.
המוכר טוען שהוא מבחינתו ביצע את הבדיקות ולמיטב ידיעתו המכשיר מקורי[יש לי הוכחות ודאיות שזה זיוף] והקניה הייתה תקינה ולכן בעיה שלי והוא לא מוכן להחזיר את הכסף.
יש מה לעשות עם זה?
אם אני בוחר לתבוע, בסכום התביעה אני רושם את עלות הטלפון או שאני מוסיף את עלות הטרחה העתידית של המשפט?[נסיעות וכו']
אם הנך בחור לתבוע, אתה מציין את גובה עלות המכשיר, מבקש מבהמ"ש פסיקת הוצאות, אם נגרמה טרחה שאפשר לכמת אותה בכסף אז גם את זה, אתה יכול גם לבקש רכיב עוגמת נפש אך שים לב שיהיה רכיב ריאלי ולא רצון ל"עשות קופה". כדאי מאוד שיהיה תיעוד של פניות קודמות למוכר ואת תשובתו או התעלמותו מפניתך.
בברכה,
עו"ד שרית לנגה יצחקי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים