שלום,
אני לפני כ-8 חודשים נרשמתי לקורס בשלוחה של המכללה למנהל. במועד ההרשמה הסבירו לי על אופן הלימודים, הסבירו כי יהיו מס' מבחנים במהלך הקורס להדמייה של המבחן לשכה שמצפה לנו וכמובן מרתונים וחזרות.
בפועל, יומיים לפני מבחן לשכת רואי חשבון עוד למדנו חומר חדש, על רגל אחת. כשהגענו למסחן גילינו שיש כ-12 (מתוך 50) שאלות שבכלל לא למדנו ו/או שנאמרו לנו שלא יהיו בבחינה.
על התלמידים בכיתה ניחשבו, מחצית ניחשו נכון ומחצית נכשלו (כיתה של 19 תלמידים)
כמו בן שאני הייתי בנכשלים, חסרות לי 2 נקודות לעבור. הזמנתי את מחברת הבחינה והסתבר לי (ע"י המרצה) שאת 2 השאלות שראה בהן אפשרות לערער ניחשתי נכון ועל כן האופציה היחידה שנותרה לי היא לעבור שוב את הקורס והמבחן!
כמובן שכשביקשתי שהמכללה תעזור ותשתתף בהוצאות הערעור (כ-200 שקלים) קיבלתי סירוב, וכן הבחינה עצמה שעולה 400 ש"ח.
דרשתי לקבל את הכסף בחזרה, מאחר ואני, את הקורס החוזר, לא יעשה אצלם מהסיבות הברורות מאליהן, אך גם פה נתקלתי בסירוב.
האם אני יכולה לתבוע?
הקורס עלה 4000 ש"ח בערך + ספרי לימוד שעלו עוד כ-700ש"ח
בואו לא נשכח 8 חודשים בהם נאלצתי לצאת מוקדם מהעבודה ע"מ להגיע לשיעורים ושבוע וחצי לפני המבחן שלקחתי חופש ללמוד את מסת החומר הזו.
המכללה כמובן מתכחשת לעניין שישנו חומר שלא נלמד…
מה את בדיוק רוצה לתבוע? היכן העילה שלך? העובדה שהיתה טעות בבדיקה שלך?
או שתסבירי לי מדוע את חושבת שמגיע לך לתבוע, או שאני אמשיך לתהות…
העובדה שלא לימדו אותי את כל החומר (או כפי שרשם לי המרצה בהודעה ״נלמד מספיק חומר על מנת לעבור) ועל זה שלא היה לנו מרתונים ותרגולים כפי שהובטח ויומיים לפני הבחינה לימדו אותנו חומר חדש
הקלד את תגובתך
קיבלתי תגובה שאת שואלת על מה ארצה לתבוע, יותר מזה לא קיבלתי…
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים