בבניין שבו אני גרה אין וועד כשנה, והוועד הקודם תפקד חלקית יותר כיבוי שריפות, אבל מניסיוני זה בניים עם בעייה רבת שנים, וכבר בעבר לא שיתפו פעולה כאשר ניסיתי להיות וועד, ופעלתי לפי הפרוטוקול, תרבות הדיור אסיפות וכד'. התוצאה, שהשנה עם הגשמים החזקים, נאלצתי על מנת להקטין את הנזק לממן באופן עצמאי את חלקי 2300 ש"ח תיקון הגג, היום באו השנים בבקשה לתיקון קטן בכניסה לבניין, אמרתי, שיתקזזו וישלמו את חלקם לגבי הגג שהכניסה והגג הם רכוש משותף. הם אומרים שאין וועד, ואומרים תירוצים שונים, ולא משלמים לי, מה עושים עם החוב שהם חבים לי ומה עושים עם החלק שאני אמורה לשלם להם?
ניתן לבקש אסיפה כללית של כלל בעלי הדירות ולבחור וועד חדש.
כמו כן ניתן להגיש תביעה משפטית כנגד בעלי הדירות אשר מסרבים לשלם את חלקם בתיקון הגג.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים