הנני בעל תו חנייה של נכה 100%(צהל+עגלה) חניתי בחניית נכים אלכסונית (חניה יחידה). קיבלתי דוח ולא הבנתי למה
במקרה ראיתי את הפקח ושאלתי למה? הוא ענה לי שהחנייה שמורה לנכה.
טענתי שלא ראיתי שום תמרור עם מספר של נכה.
הלכתי לבדוק ואכן ראיתי את התמרור. הוא ניצב בתחילת הכניסה לחניה מצד ימין, כאשר נכנסתי לחנייה ראיתי ביעף תמרור של נכה והיה סימון על הכביש. האם לפי התיאור שנתתי לך התמרור הוצב במקום נכון. (מצד ימין מיד בכניסה לחניה כאשר חניתי התמרור היה ליד הגלגל האחורי הימני של הרכב שלי ממש במקביל לסוף הרכב)
לא ראיתי את העמוד הוא לא היה בחזית החניה ולכן גם כאשר יצאתי מהרכב לא ראיתי את העמוד.
הייתי שמח לשמוע את דעתך
לצערי אני נכה שכל כך רגיש לנושא חניית הנכים מעולם ולעולם אני לא אחנה בחנית נכים ששייכת למספר מסויים.
תודה מראש
נילי שלום
אני מבין את הרגישות לחניית הנכים. אשמח לומר לך את דעתי אבל כיוון שהנושא מורכב ממספר שורות בהודעה את מוזמנת ליצור איתי קשר תחילת שבוע הבא ואנחה אותך בעניין
בברכה,
ערן בן עמי, עו״ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים