הזמנתי מאתר של חברה מחבת, וכשהוא הגיע אלי, הוא לא היה זה שהזמנתי. ניסיתי ליצור קשר עם החברה אבל הם לא עונים בטלפון שמפורסם אצלם באתר, לא עונים לפניות צור קשר דרך האתר, וכמו כן לא חזרו לאף אחד מיו האימיילים ששלחתי להם, למרות שהתרתי בהם שאני אתבע אותם, אם לא ישיבו לי את כספי.
המקום היחיד שהצלחתי להשיג אותם הוא בטלפון לאחת החנויות שלהם, שם נאמר לי שאין קשר בין האתר לחנויות הפיסיות.
מה עלי לעשות כעת, כמדומני שכבר עברו 14 יום מאז ביקשתי החזר כספי
שלום,
כפי שכתבת להם – עליך לתבוע.
הקלד את תגובתך
שלום,
אתה איימת עליהם שתגיש תביעה. לא אני. אם היית שואל את דעתי לא הייתי ממליץ לפנות לבית המשפט בעניין. בכל מקרה בית המשפט אינו מקבל תביעות בסכום של 20 ש"ח. כמו כן, קבלת ייעוץ משפטי מעו"ד בעניינך עולה כמה מאות שקלים.
בכל מקרה אתה רשאי להגיש תביעה לא רק על המוצר אלא מכלול האירוע (הפרת הסכם, רשלנות, הפרת חוק הגנת הצרכן, חוסר תום לב ועוד).
בהצלחה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים