המצאתי פטנט שאני רוצה יותר מאוחר למצוא לו קונה, השאלה אם אני יכולה למצוא קונה למוצר שהמצאתי אבל קיימים מוצרים כאלה בשוק שעיקרון התוצאה שלהם היא זהה רק הפטנט שלי זה בסגנון פעולה אחר . אפשר למצוא קונה שיקנה פטנט שהוא מוצר שדומה לפטנטים אחרים שקיימים כבר בשוק רק דרך הפעולה שלהם היא שונה? ועוד שאלה, קיימים משרדים שיכולים למצוא לי קונה? איך אני מוצאת? תודה
שלום אלונה,
בעקרון, ניתן לקבל פטנט על דרך חדשה לביצוע מוצר חדש, בהנחה כמובן שהדרך החדשה אינה ידועה ועומדת בדרישות לקבלת פטנט. לגבי יכולת מסחור המוצר שהמצאת, הכל תלוי כמה הוא אטרקטיבי ומהן יכולות השיווק שלך. אין באמת משרדים שיכולים למצוא לך קונה למוצר שצריך לפתח, ללא שום עלות עבורך (יש כאלה שיקחו ממך תשלום על הזמן שלהם, אבל מאד לא בטוח שימצאו קונה). מצרף לך סרטון על מסחור פטנטים.
בברכה,
גדי בנט, עורך פטנטים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים