שלום רב
הגשתי בקשה למוגבל באמצעים, הרשם קבע שאני חייב לשלם 1000 ש"ח עד 21/09/2014 ורק אז התיק יאוחד וכל תשלום נוסף 200 ש"ח….
בניתיים התחלתי הליך של פשיטת רגל…
עו"ד שלי המליץ בינתיים לשלם 1000 ש"ח ואחרי זה כמה תשלומים כדי לעכב הליכים ולקבל חזרה רישיון נהיגה כי לטענתו הוא לא יכול להחזיר לי רישיון אלא רק אחרי קבלת צו כינוס . וגם לטענתו אין טעם לשלוח לאותו רשם הודעה שנכנסתי להליך של פשיטת רגל כי זה לי יעזור
האם עליי לפנות לעו"ד אחר כי נראה לי מוזר שהוא לא פונה לעיכוב הליכים עוד לפני צו כינוס ושולח אותי לשלם להוצל"פ כש יצאתי לפשיטת רגל
תודה רבה!
רון שלום, כל עוד אין לך עיכוב הליכים מכח תיק הפש"ר, אתה פועל מול ההוצאה לפועל. אם נקבע לך לשלם 1000 ש"ח עליך לשלמם או להגיש בקשה להפחיתם אם אתה לא מוסגל לשלם. לא לשלם כלום, לא יתאפשר עד לקבלת צו עיכוב ההליכים בכח תיק הפש"ר. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים