רכשנו ריצוף לרצפה וקירות אמבטיה הזמנתי רצף לרצף את הבית הגיע עם פועלים וכאשר פתח את החבילות לריצוף הרצפה נמצא שהניילון לא יורד עם כל הניסיונות שעשו ובכל חבילה שפתחו ואמר שהוא לא יוכל לעצור ולהמתין מי ישלם לפועלים, הרצף סיים לרצף את הרצפה ועבר לרצף את קירות האמבטיה לקראת הסוף אנחנו רואים שיש 2 גוונים של לבן על הקירות פניתי לשירות לקוחות הם טוענים אני אשם והרצף ולא לקחו אחריות, כששאלתי אותה מה עם העבודה? מה עם פירוק קירות האמבטיה שהודבקו עליהם האריחים שעשויים מגבס כי כשמורידים קרמיקה מגבס הגבס נתלש. מה עם חומרי הקירות? אמרה שרק עלות הם משלמים הוצאתי מכתב שלישי. לאורך כל שיחותיי ומכתביי ביקשתי שישלחו לי את החלטתם בכתב אך עד היום כלום. בידיי כל שיחות הטלפון מוקלטות, מכתבים להנהלה, סרטונים של הריצוף וקיר האמבטיה.
שלום,
אני ממליץ לך לפנות לעו"ד על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניינך.
מסיפור המקרה נדמה שעשית מספר טעויות שכעת יש צורך לנסות לתקן.
ככל שאתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אתה רשאי לפנות למשרדי.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים