נפגעתי במסיבה במועדון וצוות המועדון הזניח אותי ולא דאג למשטרה ולאמבולנס ,
וגם הרביצו לי מכות רצח , עד שהיתי צריך להתפנות לבית חולים ,שברו לי בירה בראש וגם
באיכיולוב
לא קראו למשטרה , הגשתי תלונה במשטרה, מה עלי לעשות עוד .?
ואני מטופל נפשית וסובל מכאבים בכל גופי, ופיטרו אותי מהעבודה בעקבות האי יכולת התפקוד המלאה שלי בעבודה ..
נאור שלום, במועדון קיימת חובה לאבטחה, ובאם צוות המועדון הניח לתוקפים לתקוף אותך ולא ניסה להפריד או לסלק את התוקפים מן המקום, יש בהחלט קייס לתביעת נזיקין מול המועדון, אשר בד"כ מבוטח. המועדון הוא מחזיק מקרקעין ויש ציפייה שידאג לשלום המבקרים בו בעת שהותם בתחומו. כמובן שיש לתבוע את התוקפים בעוולת תקיפה. אתה זכאי לקבלת פיצוי על כל הנזקים שנגרמו לך!! האם ביררת מה קורה עם חקירת המשטרה? יש כמובן להפעיל לחץ על המשטרה למצות את החקירה ולהעמיד לדין את התוקפים! אני מבינה שנגרמה לך פגיעה פיזית + נפשית. יש לרכז את כל החומר הרפואי ולצלם את תיק המשטרה ומשם להמשיך בתביעה הן מול המועדון והן מול התוקפים. בברכה, רונית רוטלוי,עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים