שלום אני גר באחד הכפרים בצפון ואני משלם ארנונה 500 ש"ח בכל חודשיים אך אני רוצה לדעת באיזו שירותים מדובר שהמועצה חייבת לתת לי עבור הכסף שאני משלם לה. יש לציין שאין לנו בכפר שום מוסד תרבותי או אולם ספורטאו בריכת שחייה ציפורית או מוסד קהילתי או תיאטרון. אפילו פח זבל אין מול הבית שלי למרות הרבה פניות למועצה בעניין הזה ובסוף אני קניתי אותו מהכסף הפרטי שלי. חוץ מזה הרחובות מלוכלכים ואני חי בסביבה של העולם השלישי ולא במדינת ישראל, אז למה אני משלם כסף על שירות שאני לא מקבל? תודה רבה לכם
ארנונה היא מס שנתי המושת על מחזיקי נכסים (דירות, עסקים) על-ידי הרשויות המוניציפאליות (עירייה, מועצה מקומית, מועצה אזורית) ונועדה למימון פעולות הרשות, קרי – שירותי ניקיון, תברואה, גינות, רמזורים, תאורת רחובות וכד' כאשר סכום הארנונה נקבע על-פי שלושה פרמטרים: שטח הנכס; סוג השימוש בנכס (מגורים, מפעל, משרדים); מיקום הנכס (אזור תעשיה, שכונת יוקרה).
ככל ויש לך השגות על התנהלות הרשות, עליך לפנות אליה בצורה מסודרת (רצוי במכתב בדואר רשום) ולהעלות בפניה את טענותיך.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים