חד הורית ללא נכסים וההכנסה היחידה שיש לי הןא דמי מזונות שבקושי מכסה שכירות .לא עובדת וקשה לי להתקבל לשוק העבודה היו והייתי עצמאית שמים רבות .מלווה בשירותי הרווחה ומרכז הזדמנויות למציאת עבודה . יש לי חוב שגדל ל 40 אלף שח . מה הטעם בחקירת יכולת כשאין יכולת . מה עלי לעשות ניתנה החלטה שיטילו עלי הגבלות או שנה בחקירת יכולת . השאלה אם במצב הנתון שאין חי שרך להחזיר כל חודש ובטח לא סכום סימלי מדמי המזונות יש טעם בחקירת יכולת או פשוט שאגיב להוצלפ שאני מזכימב כדי למשוך את הזמן ושלא יעקלו את החשבון ? אני יודעת שהמזונות שאני מקבלת פטור מעיקים ואני יכולה כל פעם למשוך את הכסף מבנק הדואר שם מתנהל החשבון אבל בהגבלות האלן לא נעימות וההשלכות של התנהלות .ראוי לציין שממילא אין לי רכב ולא יצאתי מבארץ 7 שנים אבל עדיין אודה לעצב
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים