מזה 3 שנים אני עובדת בחברה שמעסיקה אותי במשרה חלקית- 3 פעמים בשבוע. החלטתי להתפטר, כמה זמן לפני אני צריכה להודיע למעסיק שלי? עלי לציין שלא נחתם ביני לבין המעסיק שום חוזה. בנוסף רציתי לדעת האם מגיעים לי גם פיצויי פיטורים, דמי הבראה, או זכויות אחרות. תודה לעונה.
אסתר שלום,
תקופת ההודעה המוקדמת הינה 30 יום.
לגבי זכויותייך, את לא זכאית לפיצויי פיטורים אולם את זכאית לכל הסכומים אשר הופרשו לקרן הפנסיה שלך, גם מרכיב הפיצויים בהתאם לסעיף 26 לחוק.
דמי הבראה מגיעים לך, יתרת ימי חופשה.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
אסתר שלום,
לגבי זכויותייך, את לא זכאית לפיצויי פיטורים אולם את זכאית לכל הסכומים אשר הופרשו לקרן הפנסיה שלך, גם מרכיב הפיצויים בהתאם לסעיף 26 לחוק.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
אסתר שלום,
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים