שלום, רציתי לדעת אם מותר לי לשים מצלמה נסתרת או לפחות מכשיר האזנה (עדיפות למצלמה כמובן) על גבי הילד שלי בן 7 שהולך לבית הספר? ידוע לי שמותר להקליט שיחה אם אתה חלק ממנה… אבל ראיתי גם מקומות שכתוב שזה בעייתי על ילדים… מצד שני הרבה זוועות נחשפו כך ולא ראיתי שמישהו מההורים הואשם שחשף וצילם ללא ידיעה.
הסיפור הוא כזה אם משנה לתשובה- הילד שלי אומר שמרביצים לו על בסיס קבוע, אני מאמינה לו (גם יודעת שאחד הילדים עליו הוא מתלונן יעם רזומה מכובד של אלימות) , הבעיה היא שבבית הספר חושבים שזה פסק, לא עזר לי פעם אחת שבה הילד שלי לא אמר אמת, בנוסף אמרו לו שאם הוא החזיר מכה לילד המרביץ (אפילו לצורך הגנה) אין לו מה לפנות אליהם… הילד שלי טוען ל2 ילדים קבועים שמרביצים לו… לי צוות בית הסםר אמר שמאחד הילדים ביקשו ממש לא להתקרב לילד שלי (זו גם הייתה בקשתי)… מה שלדעתי רחוק מלהיות בפועל. מאוד חשוב לי לדעת מה קורה עם הילד שלי במהלך היום ואם אכן חוטף מכות על בסיס יומי לדאוג שזה יטופל, בהמשך לאמור האם מותר לי לשים על בני מצלמה נסתרת או לפחות מכשיר האזנה כדי לדאוג לבטחונו? במידה ואסור אלו חלופות יש לי בכדי להגן עליו? (שיחות כבר עשיתי עם כל מי שאפשר)
תודה מראש
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים