שלום רב , הנני לקוח מוגבל בחשבון הבנק , לחובתי עומדים 2 תיקים בהוצלפ אחד בסך 30000 והשני בסך 14000.
אותו תיק של 14א״ש , נפתח בשל פרעון צק בטחון ועוד צק נוסף מחברה להלוואות חוץ בנקאיות .
ההלוואה הוחזרה כמעט במלואה למעט 3000 של , ואותה חברה פתחה נגדי תיק על סכום כולל של 14000 שמכיל בתוכו צק בטחון שניסו לפרוע .
שילמתי כבר את מרבית החוב וכרגע ניצב מול איומים בעיקול משכורת , מה עליי לעשות ? וכל שכן איך אני יכול לטעון להתנהלות פוגענית של אותה חברה שתובעת אותי על סכום מופרז , מה גם שעל הלוואה של 7000 שח יוצא שאני משלם קרוב ל 15000 שח .
מתן שלום, תגיש בקשה לרשם ההוצאה לפועל בטענת פרעתי באשר לסכומים כפולים ו/או ריבית מופרזת בהתאם לחוק הסדרת הלוואות חוץ בנקאיות. לגבי מניעת עיקולים, תגיש בקשה לחקירת יכולת וקביעת צו תשלומים ועיכוב הליכים בכפוף למתן צו התשלומים. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים