אחר תקדים מישפטי שהיה לי בבית המישפט העליון בשבתו כבגצ עים 3 שופטים נאמר [עד עכשיו היתה בשלילה עכשיו לא ]תקדים זה שימש את עמוס ברנס לקבל פיצוים על חפות מיפשע גם אני חף מיפשע היגשתי בקשה לבית המישפט המחוזי המינהלי לאחר שנידחתי על ידי המכון לבטיחות בדרכים לקבל את רישיון הנהיגה שלי יום נימצא אני ביפני שוקת שבורה ואין לי כסף לשלם את האגרה נאמלי על ידי השופט שאינני יכול לנהל משפט במינהלי שלא יתקים מישפט אים לא אשלם למי עלי לפנות לקבלת עזרה אחרי שמדינת ישראל פגעה בי נישארתי חסר כל יש לי עיקולים ואני לא יכול אפילו לקבל הלואה מהבנק ואפילו אים הפקיד כסף כלשהו הוא יעוקל מה עלי לעשות זה על קצה המזלג בתודה מראש שלום ישראל רח, אירוס 19 תל אביב יפו מיקוד 68107 אימיל shalomisrael91@gmail.com
הקלד את תגובתך
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים