שלום,
אני סטודנט שנה ראשונה למדעי המחשב. עוד לפני שהתחילו הלימודים עלו בי חששות לגבי ההתאמה שלי למקצוע (אף פעם לא הייתי אדם ריאלי), ועכשיו כשהתחלתי ללמוד הם התממשו במלואם. בחרתי ללמוד את המקצוע כמעט אך ורק בגלל הכסף.
לעומת זאת עולות בי מחשבות לעזוב בסוף הסמסטר/סוף השנה ולהתחיל ללמוד משפטים באוקטובר הבא (2021). אם אעשה זאת אני אלמד באוניברסיטת תל אביב (בדקתי ויש לי את הנתונים). העניין הוא שכרגע אני בן 27, התחלתי ללמוד מכל מיני סיבות בגיל מאוחר, ואם אתחיל ללמוד משפטים בשנה הבאה אהיה כבר בן 28. הלימודים הם 3.5 שנים, ההתמחות ומבחני הלשכה עוד שנה וחצי לפחות, משמע אני אוסמך כעורך דין לא לפני גיל 33.
הייתי שמח לקבל חוות דעת מקצועית איך זה ייראה בעיני המשרדים וכמה קשה יהיה לי למצוא התמחות בגיל כזה. תודה רבה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים