אם היה לי עיקול שלא ידעתי עליו ולאחר שגיליתי הסדרתי את העניינם מול העו"ד שפתח לי את התיק בהוצאה לפועל והוא שלח ביטול להוצאה לפועל השאלה שלי היא תוך כמה זמן הוצאה לפועל אשכרה משחררים לי את החשבון מהביטול? שאלה נוספת אם נגיד נלקח לי כסף מהחשבון בגלל שאני חייב כסף האם הכסף יוחזר? הרי שלחו ביטול לפתיחה של ההוצאה לפועל? תודה רבה והמשך יום טוב ושבוע נפלא!
צחי שלום! לגבי השאלה הראשונה שלך, כאשר מגישים בקשה לביטול ההוצאה לפועל שולחת הודעה לבנק שלך דרך הסניף המרכזי. פרק הזמן הוא בערך 3-4 ימי עסקים. באפשרותך לגשת להוצאה לפועל לקחת אישור ידני. לגבי השאלה השניה, החזרת כסף ניתן, בהסכמת הזוכה, או הגשת בקשה מתאימה לרשם ההוצאה לפועל. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים