היי,
לאחר ששלחתי דרישה לתשלום עם אזהרה שאני אפנה לגביה בעזרת עורך דין התקשר אלי "מגשר" בשם הלקוח והטיח בי אשמות שהלקוח מפסיד כסף בגלל שלא סיימתי את העבודה והוא לא מרוצה ואיחרתי בלוחות זמנים וכל מיני דברים כאלה שלא היו לעולם.. מדובר בעשרת אלפים שקל חוב.
בנוסף יש לי הודעות מהלקוח על כל התנהלות ואפשר לראות שחיפשתי אותו מלא פעמים והוא פשוט עונה שהוא עסוק ועוד
בלי קשר יש לי הודעה ממנו שהוא אומר שהוא ישלם ושהוא מודה שהעבודה גמורה… בנוסף עשיתי בשבילו אקסטרות שלפי הצעת המחיר הם אמורות להיות בתשלום באמת על מנת לעזור לו לסיים את הפריוקט כמה שיותר מהר והוא רק בא אלי בטענות.
שלום מירב
בכדי להתאים לך את הטיפול המשפטי המדוייק לצורך גביית החוב עלי לקבל מספר הבהרות לשאלות בעניין.
את מוזמנת לפנות אלי ואשמח לעזור לך בעניין.
בברכה,
עו"ד דרור הראל
08-6384080
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים