בן 50 עבר פלילי נקי מעולם לא היתי במשטרה או נחקרתי אני נהג מונית שהסתבך על שטות אם נהג אחר ולקחתי סכום נמוך של 200 שח מהמונית שלו הכל מצולם נחקרתי במישטרה ושוחררתי לאן יכול להגיע כל הבלאגן הזה לשלילת הרשיון על המונית והאם יכולים לשלול לי את כל הרשיון נהיגה האם זה יכול להגיע לכתב אישום ומה יכול להיות התוצאות של זה
מאחר ואני לא חשוף לנסיבות האירוע ולפרטים נוספים חשובים קשה להשיב בצורה מדויקת. בעיקרון, היה ומדובר במעשה קל ערך ואין לך עבר פלילי – יש סיכוי שהתיק ייסגר מחוסר עניין לציבור. ביחס לרשיון – גם אם יוגש כתב אישום על עבירה של גניבה אין מקום לפסילת רשיון. מנגד, אני מעריך שיש תקנות של משרד התחבורה ביחס לאתיקה של נהגי מוניות וצריך לבדוק האם יש שם פרוצדורה שמאפשרת זאת
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים