לפני 8 חודשים בערך עשיתי תאונת דרכים
היית בצומת חשוכה ללא תאורת רחוב בכלל היה תמרור "תן זכות קדימה" בשני צידי הכביש היו רכבים חונים מה שהפריעה לראות שלי הייתיי חייבת לגלוש עד לאמצע הצומת
מימיני הגיע מונית במהירות גבוה וחצתה אותי אני נכנסתי בה ועפנו לכיוון הנסיעה של המונית (אני הייתי אמורה לנסוע ישר )
חשוב לי לציין שבאותו הזמן (ועדיין … עד נובמבר) אני נהגת חדשה. אותי ואת הנהג מונית פינה אמבולנס אחרי 7 חודשים הגישו כתב אישום זימון לבית משפט. אני בלי עברות קודמות רציתי לשאול מה צפוי לי?
אסנת שלום,
התשובה לשאלה שלך מורכבת. מצד אחד אם האישומו אותך בעבירה עם סעיפי פסילת מינימום של 3 חודשים ותורשעי את צפויה להדרש לעשות רשיון נהיגה מחדש (טסט ותאוריה)
מנגד, במקרים כאלה יש גם טענות הגנה וניתן לסיים בפסילה על תנאי וקנס. הכל תלוי במקרה הספציפי שלך.
מכיוון שאת נהגת חדשה חייבים להתנהל בזהירות.
מתנצל שלא ראיתי את השאלה שלך מוקדם יותר, אבל את חייבת ייעוץ פרטני.
את מוזמנת להתקשר אליי לנייד 052-2526277
ערן
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים