היי ברצוני לשאול אני ועוד 5 משפחות רצינו לשכור וילה ע"פי אתר אינטרנט של המקום אציין שהעיסקה בוצעה ביום ההגעה נישלח לי חוזה שעליו חתמתי עם אשראי פיקדון
כאשר הגענו למקום המקום אינו היה ראוי לאירוח מבחינת פגמים שהיו בוילה שלא תאמו כלל את התמונות שראינו באתר
כתוצאה מכך כל המישפחות לא היו מוכנים להיכנס למקום האירוח או לשהות בו אפילו לא לילה אחד
אציין שזה היה בערב חג נאלצנו לעזוב את המקום ולחפש מקום חילופי לערב החג מה שגרם לאי נעימות בעלת הוילה חייבה אותי ברכטיס אשראי את מלוא הסכום על דבר שלא קיבלנו בתמורה לא ביגלל שלא רצינו אלה ביגלל שמה שראינו לא תאם את המציאות אציין שיש ברשותי תמונות מזוויעות של המקום שאלתי מה ניתן לעשות בנידון
שלום,
יש דרכים רבות לפעול. בהחלט בהתאם למתואר יש לכם עילה לתביעה ויש צורך לבדוק האם יש בידכם את כל הראיות להוכחת טענותיכם.
אני מציע ליצור עמי קשר טלפוני בעניין.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים