שלום וברכה,
בת 28 עם 2 ילדים שהגיעו ספונטני ובקלות ב"ה.
לפני כ10 חודש חוויתי הריון חוץ רחמי, בהתחלה מספר רופאים בבית החולים ובקופת החולים איבחנו שק רחמי התואם לשבוע ההריון, לאחר כשבוע במעקב הרופאה ראתה שק אך טענתה כי לא רואה דופק. משם הופנתי לאול' והטכנאית איבחנה שההריון נמצא בכלל מחוץ לרחם. בשלב הזה הייתי כבר שבוע 7 , הבטא היתה כבר גבוהה ולא היה מנוס מניתוח לטענתם.
היום 10 חודש אחרי עדיין לא מצליחה להרות. בוצע לי ניתוח לכריתת שרירן שהתגלה במעקב זקיקים , ובניתוח התגלה גם שארית הריון ברחם. ואני שואלת, איך ייתכן שהזניחו את זה בניתוח להוצאת החצוצרה בזמנו? כולם מסכימים שהממצא הזה מפריע רבות לפריון. מוסיפה כי רוב הרופאים הפנו אותי ישרות לIVF לפני צילום רחם בכלל בגלל החצוצרה החסרה.
האם ניתן לתבוע על רשלנות רפואית א. על אבחון מאוחר של הריון מחוץ לרחם?
ב. על כריתת חצוצרה שאולי יכלה להימנע ?
ג. על השארת שארית ההריון ברחם?יש לי מסמך המתעד כי מס' רופאים ראו שק ברחם.
אגב מאז הכריתת חצוצרה שום רופא לא אסכים לבצע לי אול' אלא רק הפנו לIVF וטענו כי אין צורך בגלל הניתוח שהיה.
אודה למענה.
שאלות רפואיות רבות שאין לדעת את תשובתן לרבות את השלכתן על הפן המשפטי. אני מציע, ככל ונגרם נזק כתוצאה מההליכים, לפנות לייעוץ אישי ולבצע בירור מעמיק בנוגע לקיומה של עילת תביעה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים