ך נפלתי בנתב"ג לפני טיסה נתקלתי בעגלת מזוודות , שברתי את הכתף ונחבלתי קשות בברך איך אני יכולה להגיש תביעה על תאונה כזאת ומה גובה הפיצוי המגיע לי?
מרים שלום,
ראשית מאחל לך החלמה מהירה.
חסרים לי פה פרטים רבים, אבל לפי מה שמסרת, לפני שאת מגישה תביעה, את צריכה שרופא מומחה בתחום האורטופדיה יכין עבורך חוות דעת רפואית ויקבע כמה אחוזי נכות (לצמיתות / זמנית) נגרמו לך כתוצאה מהאירוע ורק לאחר מכן ניתן להגיש תביעה לבית משפט. רק לאחר קבלת חוות הדעת ניתן יהיה לחשב מה גובה הפיצוי המגיע לך כתוצאה מהאירוע. כעיקרון באופן גס ולא מחייב על כל 1% נכות לצמיתות מגיע לך בערך 10,000 ש"ח. אבל זה חישוב גס וייתכן כי סך הפיצוי המגיע לך גבוה הרבה יותר.
אני מציע שתיוועצי עם עורך דין הבקיא בתחום תביעות נזקי גוף (את יכולה להתקשר גם אלי) על מנת שתחילה ינסה לבדוק אפשרות לקבל עבורך פיצוי מבלי להגיש את התביעה. הוא גם יכול להפנות אותך למומחה שהוא מכיר לצורך הכנת חוות דעת.
בהצלחה!
אריה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים