אמי נפטרה לפני כ25 שנה ללא צוואה.כיום, כ20 שנים אחרי, האב מעוניין לתת בעיקר לאח הצעיר ביותר, סכום נכבד ביותר לקניית דירה בעיר נחשבת ויקרה. האח האמצעי קיבל במהלך השנים סכומים שונים שעזר לו לקנות דירה ואחכ דירה נוספת, עם משכנתא(ללא מכירת דירתו הראשונה). ואילו אני קיבלתי משהו זעום מאוד לפני כ20 שנים., משהו ששווה לחמישית הדירה שרכשנו.. האם יש עילה לבקש את החלק שמגיע לי מאימי? גם אם זה היה לפני יותר מעשרים שנים? פרטים נוספים: אני נשוי פלוס ילדים, ואבי טוען שאני יכול לקבל מהמשפחה של אישתי, אבל מה שהיא תקבל יהיה מיועד לה. שני אחיי רווקים ואבי מקורב אליהם יותר, עוזר להם כשהם צריכים, לי לא עזר גם בתקופות קשות ביותר.
דבר נוסף, לאחר פטירת אימי, גם סבי נפטר והשאיר דירה וייתכן שגם סכומי כסף. סבי, ככל הידןע לי, לא השאיר צוואה ואם כן, עשה אותה לפני מות אימי, כך שסביר להניח שהשאיר לה. לאחר מות סבי, אבי לקח את הדירה לעצמו. האם זה תקין? למעשה לא הייתי פונה אילולא לא הייתי חש שנעשה כאן אי צדק.בתודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים