שלון, לפני כשבוע וחצי חתמנו אני ובן זוגי על חוזה שכירות לדירה, לפני יומיים אימי שהימה אני גרה , עברה ניתוח ולא אוכל לעבור לגירה מכיווו שחודשיים שלוש אצטרך לעזור לה ולטפל בה, והיא גם הייתה מטפלת בילדי בן ה10 חודשים, לכן גם התפטרתי מעבודתי כי אין איפה להשאיר את הילד הודעתי אתמול לבעלת הדירה שזה המצב וביקשתי שתנסה להבין אותי ושזה משהו בלתי נמנע שקרה ושאני מוכנה להביא לה מסמכים מבית חולים אפילו וחשוב לציין שכניסה מתוכננת לדירה רק בעוד שבוע 16/11ושאפשרי למצוא אפילו דייר, הצעתי לה לעזור בכל בשביל למצוא, אך ביקי ממנה שנסכם מה קורה במידה ולא אצליח… מה לעשות?
שלום
אכן הפתרון הכי טוב הוא למצוא שוכר חלופי
שנית, לבדוק האם יש התייחסות בהסכם למצב בו צד חוזר בו בטרם הכניסה למושכר
הרע במיעוטו זה שאתם תשלמו חודש ראשון ותנסו בחודש זה להביא שוכר חליפי
יצויין כי מדובר במצב בו חלף רק שבוע וחצי מיום החתימה עד הביטול ולכן הטענה שבגלל החתימה לא מצאו דייר אחר היא אמנם נכונה אבל לא חזקה – אבל אני מניח שאינך מעוניינת בהליכים משפטיים
בברכה,
דקל קרבר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים