שלום,
יש לי בן זוג עמו אני מנהלת משק בית משותף ונולד לנו ילד לאחרונה.
אנחנו בזוגיות כבר שנתיים אך הוא טרם גרוש רשמית מפרודתו, הם נפרדו רשמית לפני כ5 שנים ומאז מתנהלים דיונים ובגללה לא מצליחים להתגרש..
שאלתי היא כזו, אנחנו על פי הבנתי מוגדרים ידועים בציבור, הוא נמצא בחובות רבים בגלל פרודתו ובגלל הליך הגירושין הארוך במהלכו זרק כסף רב על עורכי דין ועל תביעות הוצאה לפועל שהיא תבעה אותו, שאלתי היא כזו.. אם חס וחלילה קורה לו משהו האם אני אצטרך לשאת בעול החובות שלו??? בגלל שאני ידועה בציבור שלו?
אני מאוד פוחדת שהמלחמה הכלכלית ביניהם תפגע גם בי עתיד
אשמח להתייחסותך
תודה מראש
כל עוד את לא איתו בחשבון בנק משותף או חוב שנושאת ערבות אישית עליו אין כל יריבות משפטית בינך לבין הנושה שבן זוגך חייב לו כסף. למען הסר ספק, יכול וכדאי לערוך הסכם ממון של הפרדה רכושית ולאשר אותו בבית המשפט לענייני משפחה או בפני נוטריון.
עו"ד אביב סטרול מנהל פורום משפחה וגירושין
לקביעת פגישה במשרד ניתן להתקשר לנייד: 052-5407233
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים