שלום,
אני גרתי עם אישה בבית אחד הרבה שנים, ניהלנו ביחד משק בית, אך לא הינו נשואים לפי החוק.
לפני כשנה פגשתי אישה אחרת והחלטתי להיפרד מהאישה. לפני שהספקתי להגיד לה את זה, היא מצאה אצלי בתיק התכתבות עם אישה אחרת ולקחה את זה. שאלה שלי כזאת: אני יודע שלפי החוק אנו צריכים לחלק רכוש וכל הכספים באופן שווה למרות שאנו לא נשואים. האם האישה יכולה לדרוש משהוא נוסף ממני, לסחוט אותי ?
שלום אלכס,
ברגעים אלו ממש אני מטפל ב-2 תיקים כאלו ממש .מה שציינת לגבי חלוקה באופן שווה אינו מדוייק כל עניין לגופו.כך למשל,רק כספים ו/או נכסים שהצטברו במהלך החיים המשותפים נכנסים למסגרת החלוקה.וגם זאת לא תמיד שכן אם הייתה חלוקה ברורה ביניכם במהלך השנים לא יהיה לה קל להגיש תביעה נגדך.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים