לשכן שגר שתי קומות מעלי ישנם שני מזגנים אשר מטפטפים מעלי ומעל מזגני השכנה. הצינורות מטפטפים מעל צנרת המזגן שלי בחדר אחד, דבר שעלול לגרום נזק לצינור החשמל של המזגן ומהמזגן השני הטפטוף הוא על המזגן בדיוק. דבר היוצר טפטוף ללא הפסקה ויוצר הרגשה של מישהו המטפטף לך באוזניים ללא הפסקה. דבר שגרם לכך שאני ישנה עם צמר גפן באוזניים כאשר החלון פתוח. יש לציין שהדבר נמשך כבר 3 שנים. והכן , לא יודעת למה, לא מעוניין להאריך את הצינורות עד למטה בכדי שלא יפריעו לנו.
מה עושים? ולאן לפנות?
ככל שיש סכנה לחשמל המזגן שלך אני מציע שתשלחי לו מכתב ותפרטי את הנזקים הנגרמים לך ככל שהדבר לא יביא לתוצאה המקווה ניתן לפנות למפקח על רישום המקרקעין באיזור מגוריך בתביעה כ יורה לשכן לתקן את ו/או לפתור תא הבעיה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים