שלום
טענאי שייניים שסיכמתי איתו על תותבת חדשה דרש ממני צ׳קים דחויים על מלוא הסכום,רשמתי לו צקים ״למוטב בלבד״,הבעיה היא שהוא הזדהה בפני במרמה בשם של ספק שלו ולא בשמו או בשם העסק שלו שכנראה אין לו בכלל אחד כזה וכפי שהתברר לי משיחה עם הספק שלו הוא חייב לו הרבה כסף…,התעוררו בעיות רציניות עם העבודה שלו והוא לא הצליח לספק לי משהו ראוי לשימוש אחרי הרבה דחיות ומשיכת זמן מופרז מצידו בתחבולות,אני מנסה להציל את הצק האחרון שעוד לא נפרע,את התותבת החזרתי לו…הוא מתחמן ומתחמק להשיב לי חלק מהסכום כפשרה שהאני מציע,והשאלה שלי היא:
1-האם זו עבירה פלילית מצידו להזדהות במרמה כאחד הספקים שלו ?עד היום אני לא יודע מה השם המלא שלו כי לא הזדהה
2- האם יש לי זכות לבטל את הצ׳ק הנותר בלי להסתבך עם הספק שלו מעצם העובדה שהטכנאי הזדהה במרמה ולא חשף את הזהות המלאה שלו ואפילו לא נתן קבלה או חשבונית?
בתודה מראש
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים