שלום רב,
לפני כשנתיים התחלתי בטיפולי לייזר באיזור פאות לחיים ובאיזור בטן וחזה, וכפתיים הובטח לי בהתחלה שלאחר 10 טיפולים אגיע למצב של 90 אחוז הסרת שיער.
לאחר הטיפול השלישי באיזור הבטן והחזה הרגשתי כוויות ותחושת שריפה .. לאחר שבוע גיליתי שיש לי באמת כוויות … המטפלת אמרה שהכל בסדר ואם הזמן זה יעבור והכתמים של הפגמנטצייה שנוצרו לי במהלך הטיפולים והכל בסדר אפשר להמשיך בטיפולים.
הכתמים לא עברו ואף התחזקו ואף לאחר שנה גם באיזור הפנים נוצר לי כתם שעד היום שנה אחרי לאחר משחות רבות ויקרות שאני קניתי מכספי עדיין רואים כתם קל(בהתחלה הכתם היה נוראי).
בנוסף לא רק שהשיעור באיזורים אלו לא הופסק,הוא גם התדרדר למצב הרבה יותר גרוע מקודם.
משיחה עם בעל הבית הוא ניסה להעביר אותי למנהלי הרשת ולכל מיני אנשים במשך חודשיים ,כאשר אף אחד לא הביא לי תשובות באמת מה הולך עם הטיפולים ולמה הכתמים לא עוברים ולמה חלה התדרדרות בשיעור במקומות אלו. כמו כן הוא אמר שאם זה היה היום הוא לא היה מבצע בי הסרת שיער באיזור הכתפיים וזאת הייתה טעות.
לאחר שיחות ובדיקות שלי עם מספר רופאים וקוסמטיקאים ,כולם אמרו שאסור היה לי להמשיך בטיפולים כשיש לי את הכתמים האלו והייתי צריך לטפל בהם מלכתחילה ורק לאחר מכן להמשיך בטיפולים… דבר שכנראה יגרום לכך שהם לא ייעלמו. בנוסף עכשיו אני נאלץ לערוך טיפולי שעווה בכתפיים כי השיעור רק התדרדר…
השאלה שלי אם יש לי עילה לתביעה? בוא נגיד גם שבעל הסניף מסנן אותי וכל טלפון אחר שהוא יודע שאני בעל השיחה…
מדבריך עולה בהחלט בסיס לבדיקה מעמיקה של הטיפולים שהוענקו לך. ככל ואכן יעלה כי מדובר בטיפול רשלני, ייתכן וקמה לך עילת תביעה לפיצוי. מציע לך לפנות לייעוץ אישי פרטני לקידום הנושא. בריאות שלמה ושבוע טוב.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים