אני מטופלת בחברה של הסרת שיער בירושלים.. לא רק שהטיפולים לא מועילים , אין מענה במרפאה כבר כשלושה שבועות שאני מנסה לקבוע תור ואין מענה אנושי רק מזכירה שאומרת שיחזרו אליי תוך 24 שעות לאחר השארת הודעה.. אך גם זה לא קורה. דיברתי עם מנהל המקום שהוא תוקפני ואומר שלא ייתכן שלא חזרו אליי מעליל עלילות לא נכונות ולא בא לעזור ללקוח. אני כבר סיימתי את התשלומים לכל הטיפולים עכשיו אין לי אפשרות להחזר כספי וכן ויחס הוגן.. אבקש את עזרתך מה אוכל לעשות כדיי לקבל את כספי חזרה או חלק ממנו? בבקשה..
האם יש בידייך הסכם שבו התחייבות להצלחה תוך פרק זמן מסוים או בכלל? אם קיימת התחייבות להצלחה בטיפול תוכלי לתבוע את כספך או לפחות את חלקו, בחזרה. אגב, זה מריח כמו חברה שנמצאת בקשיים לנוכח היעדר מענה אנושי.
בברכה,
עו"ד שרית לנגה יצחקי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים