שלום, במשך שנתיים נהלתי רומן בעבודה ובמשך הזמן אפילו תכננתי להתגרש מאשתי ולהתחתן עם המאהבת .לשמחתי זה לא קרה אבל הבעיה שלי היא שנתתי לה מסמכים מפוברקים כאילו שאני מתגרש ועכשיו היא רוצה להתנקם בי וללכת למשטרה השאלה שלי היא האם אני צריך לחשוש?אם לא גנבתי ממנה או לקחתי ממנה משהו ??
למיטב הבנתי נהלת קשר של ממש עם המאהבת ואפילו חפצת לקחת את זה צעד קדימה. אלא שהדברים לא הסתדרו כפי שתכננת וכפי שהיא קיוותה. קיימת בעיתיות עם המסמכים המפוברקים אשר לכאורה נושאים איתם ריח של מרמה וזיוף. השאלה מה היתה המטרה בהצגת המסמכים והאם הם נועדו להשיג משהו שלא יכולת להשיג אלולא הצגת אותם? חסרים לי פרטים על מנת שאוכל לרדת לרזולוציה חדה יותר. אני מציע שתפנה לייעוץ משפטי
עו"ד ערן צלניקר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים