אני נוהגת כבר 14 שנה ומעולם לא עברתי תאונת דרכים. לפני יומיים נכנס באוטו שלי בחור שטוען שאני אשמה שבלמתי מהר מדי לפני רמזור. אני התחלתי את התהליך אבל חוששת שיהיו בעיות, האם הביטוח אחראי להביא עו"ד במקרה הצורך? ועוד משהו, אני חוששת ברכב שלי עכשיו, חסרת בטחון, האם עדיף להמנע מנהיגה בתקופה הקרובה?
נטע שלום, צר לי שהיית מעורבת בתאונת דרכים, זו אכן חוויה לא נעימה כלל. השאלה שלך כוללת 2 רבדים- נזק גוף ונזק רכוש- לרכב. את מוזמנת לפנות טלפונית להמשך התייעצות וטיפול ב-2 הרבדים. בברכה, רונית רוטלוי, עו"ד
קודם אני ממש לא בטוחה לגבי זה שהוא הטיל את האשמה עלייך, אם הוא זה שפגע בך מאחור, כנראה זה קרה כי לא שמר מספיק מרחק ונסע מהר מדי. בכל אופן, לגבי חוסר הבטחון שלך, תנסי לנהוג עם מישהו מנוסה יחד, שיהיה איתך בזמן הנסיעה וישרה עלייך בטחון ויעזור לך במקרה הצורך, בנוסף אולי כדי לשקול התקנה של מערכת התרעה ברכב, זה תמיד טוב באופן כללי, אבל גם יכול לעזור לך ולתת לך בטחון, לנו ברכב יש מערכת של איווקס, היא מצפצפת כאשר לא שומרים מספיק מרחק או סוטים מהנתיב, את תרגישי הרבה יותר בטוחה איתה ברכב, זה כאילו עוד עין על הכביש.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים