.
נלקחתי למשטרה לעיכוב חקירה בטענה שנתתי אגרוף לאדם שחסם אותי בחנייה למרות שהיה לי עד שאמר שהוא לא ראה אלימות פיזית ויש גם צילומי וידאו.
יש לציין שאני השתמשתי כלפיו במילים בוטות וגם הוא כלפיי.
במשטרה לקחו אותי לבדיקת טביעת אצבעות למרות שבכיתי וביקשתי שלא הם טענו שזה החוק (פעם ראשונה במצב הזה והקטע של לקיחת תביעת אצבע שבר אותי).
אודה לכם אם תענו לי בבקשה על שאלות.
1.האם היה למשטרה זכות לקחת ממני תביעת אצבע ללא הסכמתי.
2.אחרי העוגמת נפש של העיכוב חקירה והחקירה עצמה. האם אני יכול לתבוע את האדם שלטענתו נתתי לו אגרוף.
תודה
לאור התלונה שהגיש אותו אדם נפתח כנגדך תיק פלילי. במסגרת חוק נטילת אמצעי זהוי ומאחר ונחקרת כחשוד החוק מתיר ליטול ממך טביעת אצבע גם ללא הסכמתך. היה והתיק ייסגר ניתן יהיה לנסות ולבטל את הכללת הדגימה במאגר.
לגבי התביעה – תמתין עד אשר המשטרה תחליט האם היא גונזת את התיק או לוקחת אותו לבית המשפט במסגרת הליך פלילי.
עו"ד ערן צלניקר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים