רכשתי לפני כ 4 חודשים 3 מכשירי מג'ימיקס (לבני המשפחה). 2 מכשירים נפתחו מידית לשביעות רצון המשתמשים, ואילו את המכשיר השלישי שמרתי ארוז בקופסתו הסגורה לשימוש בפסח. בערב פסח כשפתחתי את המוצר על מנת להשתמש בו הסתבר שחסר חלק. פניתי לחנות בדרישה לקבל את החסר והיא העיבירה אותי לחברה המיבאת. החברה מסרבת לספק לי את החלק בגלל הזמן שחלף ממועד הרכישה. עלי לציין שהחזרתי את המוצר לאריזתו מבלי להשתמש בו וניתן לראות שהוא חדש.
האם אני יכולה לתבוע את החנות/החברה או לחילופין האם אני יכולה להחזיר את המכשיר לחנות ולדרוש את כספי בחזרה.
תודה רבה.
אכן עבר הרבה זמן ממועד הרכישה;
מנגד, ככל שאת יכולה להוכיח כי המוצר לא נפתח על ידך עד לאותו מועד, תתעקשי על קבלת החלק החסר או על השבת המוצר.
אין סיבה שבמוצר שלא נעשה בו שימוש מעולם, תאלצי לא לבצע שימוש כרצונך בשל חלק שחסר.
בהצלחה,
עו"ד שרית לנגה-יצחקי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים