שלום לך,
אני עובד מעל שלשה חודשים ומשכורתי נכנסת לבנק הפועלים. מסגרת עו"ש 6000 ₪ ויש לי 2 כרטיסי אשראי.
יום אחד מתקשרים אלי מהבנק פקידה יחד עם מנהלת הסניף ואומרות לי שאני צריך להפקיד 6000 ₪ במזומן במיידי מאחר ושלשה חודשים לא נכנסה משכורת לבנק או שיורידו את מסגרת האשראי ויחסמו לי את כל הכרטיסים. אמרתי שאין לי אפשרות להפקיד כרגע, הייתי בעבודה, ובאותה שיחה הורידו לי את המסגרת וחסמו לי את כל הכרטיסים. עד אז הייתי לקוח טוב,אף פעם לא חזרו לי תשלומים או צ'קים.
ואף קיבלתי הלוואה גדולה ללא ערבים או בטחונות.רק אז הן הודיעו לי שהמשכורת נכנסת לבנק שלא בקוד משכורת, דבר שלא היה לי מושג מה זה. אמרתי שאני אציג להן תלושי שכר וכו' אך מאוחר מידי. באותה שיחה הן הרסו לי את החיים מבחינת חשבון בנק (זהו החשבון הראשון והיחיד שלי אני בן 20.5).. אם היו מודיעים לי אחרי משכורת אחת שזה לא בקוד משכורת כמובן שהיתי מסדר את זה עם המעסיק.האם מותר לבנק לנהוג כך והאם יש מקום לתביעה על נזקים ופגיעה בשמי הטוב(הן ביטלו לי גם את כל ההוראות קבע בכרטיסים וקיבלתי מכתבים על כך מהוט , בזק וכו'.
תודה לתגובה.
יום טוב
יובל
0547653404
יובל, הבעיה שלך ארוכה לפורום. אתה מוזמן להתייעץ באופן אישי טל: 03-6292000. עו"ד אבישי אוסטרייכר.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים